slide-0-thumb

Welkom

GUjpBtc7s7kkGD0jDC92m0R4HPUhPrl5pioDmdQ1.png

NA EEN FORSE VERBOUWING ZIJN WIJ INMIDDELS VERHUISD NAAR HOEVELAKEN. ER ZIJN NOG EEN PAAR PUNTEN DIE NOG GEREALISEERD MOETEN WORDEN, MAAR ZIJN BLIJ U TE KUNNEN ONTVANGEN IN HOEVELAKEN. U BENT VAN HARTE WELKOM OP DE OOSTERINSLAG 17 IN HOEVELAKEN.

 

Autobedrijf Heining is een veelzijdig, merkonafhankelijk autobedrijf. Wij zijn aangesloten bij de Bovag en daardoor bent u zeker van kwaliteitservice.

28 jaar waren wij gevestigd in Nijkerk en zijn sinds 1 februari 2023 verhuisd naar Hoevelaken. Hier hebben wij in onze ruime showroom naast een gevarieerde voorraad nieuwe en jong-gebruikte personenauto's en bedrijfsauto's ook oldtimers, klassiekers en Amerikaanse pickups, zoals Dodge Ram en Ford F150 Raptor.

Wij helpen u ook graag op financieel gebied bij de aanschaf van uw occasion; samen met u kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor lease, financieringen en verzekeringen. 

Benieuwd naar ons bedrijf of zin in een kop koffie? Kom dan eens langs in onze showroom in Hoevelaken. U bent van harte welkom!

Buiten de openingstijden zijn wij geopend op afspraak.

 Logo  Logo